Zveme Vás do divadla – divadelní benefice pokračuje tento víkend v Litoměřicích

14. Divadelní benefice s výtěžkem pro rodiny s dětmi v náhradní rodinné péči je v plném proudu. V pondělí 14.10.2024 jsme ji zahájili v Ústí nad Labem koncertem vokálního uskupení Panoptikum a dětského souboru Randál. V úterý se v Roudnici nad Labem připojila ZUŠ Štětí s představením Doupě a v Rumburku DS Hraničář s představením Třetí prst na levé ruce. Ve středu jsme se mohli potkat v Lovosicích v Centru kultury Lovoš na divadelním představení Antigona v provedení DS OLDstars a na divadelním představení Skořápka v provedení Rádobydivadla Klapý.

Od čtvrtka, 17.10.,  se přesouváme do Litoměřic, do Divadla K.H.Máchy. Začínáme dopoledne pohádkou Co se ději v Mokroušově pro mateřské školy, odpoledne v 17.00 se připojí ZUŠ Litoměřice svým Divadelním benefičením v divadélku Minimax.

V pátek 18.10. dopoledne uvedeme hned dvě představení Kytice v provedení DS Hraničář pro školy a večer zveme širokou veřejnost do Divadla K.H.Máchy, kde od 19.00 uvidí představení Boum,boum, Piere v provedení DS Pikart.

V sobotu 19.10. dopoledne pokračujeme pohádkou Čert to nemá nikdy lehké, kterou dětem zahájí ochotníci z Li-Di Litoměřice, od 16.00 můžete vidět v jeho provedení tragikomedii ze života K.H.Máchy – Hory nebo Lori. V 19.00 Vás zveme na představení Maminy aneb mlíko na mozku v provedení Rádobydivadla Klapý

V neděli 20.10. dopoledne máme připravenou pohádku Elixír a Halíbela, kterou dětem zahrají Třebeničtí ochotníci. Po závěrečném představení Revizor, které předvede ZUŠ Litoměřice, bude následovat slavností ukončení s rautem a poděkováním všem účastníkům.

Přijďte podpořit dobrou věc ❤️Vstupenkou přispějete na projekt Doučování dětí v náhradních rodinách.

Těšíme se na Vás

Tým Centra pro NRP

P.S. Omlouváme se, že se představení Dobré ráno s Findou, které bylo plánováno na 17.10.2024 do Divadla K.H.Máchy ze zdravotních důvodů odkládá. Lístky zůstávají v platnosti. O náhradním termínu Vás budeme informovat.